Eigen Rouwcentrum voor Walburgis Uitvaartzorg

Rouwcentrum Severenstraat.

 Op 16 mei 2015 was het heuglijke moment dat wij ons eigen rouwcentrum aan de Severenstraat 1 konden openen.  

Een eigen gezicht voor Walburgis Uitvaartzorg.

Dat wordt nu bereikt met het eigen Rouwcentrum. Tot dan toe was Walburgis blij met het kunnen gebruiken van 2 rouwkamers achter de parochiekerk. Maar vooral het ontbreken van een ontvangstruimte werd de laatste jaren steeds meer als een nadeel ervaren. Op zoek naar andere mogelijkheden kwamen we bij de kapel van de zusters Reparatricen uit. Die kapel werd door de zusters niet meer gebruikt en zij waren niet alleen bereid om de ruimte aan Walburgis Uitvaartzorg te verhuren, maar zelfs vereerd en blij met het gebruik als Rouwcentrum voor Walburgis Uitvaartzorg. We hebben dan ook alle medewerking van de zusters gekregen, waarvoor onze dank.

 Na de opening hebben wij iedereen in de gelegenheid gesteld om het rouwcentrum te bezichtigen. Daarvan hebben velen gebruik gemaakt en we hebben heel veel positieve reactie gekregen. Ook hebben we veel complimenten gekregen van nabestaanden van overledenen die in ons rouwcentrum waren opgebaard.

Als u alsnog wilt kennismaken met het nieuwe rouwcentrum dan kunt u zich in verbinding stellen met onze voorzitter de heer Raijmond Weerts ((stuur een email naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 06-53376435). 

 

Voor foto's klik op lees meer.

{gallery}opening{/gallery}

 

 

 

Additional information